sâmbătă, 28 mai 2011

Demi Lovato, Taylor Swift si Sofia Vergara si-au lasat mustata

Multe vedete promoveaza un stil de viata sanatos, iar unele dintre ele se implica in campanii serioase in acest sens. Nutritionistii spun ca un pahar de lapte pe zi asigura o serie de substante hranitoare necesare organismului, iar celebritatile care promoveaza consumul de lapte au pozat in ipostaze simpatice special pentru asta: cu mustati de lapte. Miley Cyrus, Rihanna, Barbara Mori si Beyonce au fost printre primele care s-au implicat, iar acum s-au adaugat noi nume: Demi Lovato, Hugh Jackman sau Carolina Herrera.
Demi  Lovato, Taylor Swift si Sofia Vergara si-au lasat mustata - GALERIE FOTO
Lauren Conrad, Hugh Jackman, Carolina Herrera, Demi Lovato, Taylor Swift si Sofia Vergara sunt vedetele care apar in cele mai noi postere de promovare 'Got Milk?'.

'Nevasta disperata 'Felicity Huffman, impreuna cu sotul ei, actorul William H. Macy, sunt printre cei care au semnat contract cel mai recent cu cei de la Got Milk?.  Sofia Vergara si Taylor Swift  s-au implicat mai demult in aceasta campanie, iar acum vin cu noi imagini de promovare.

"E important sa le dam un bun exemplu copiilor nostri" a spus Felicity Huffman referitor la asta. Campania este foarte populara, iar celebritatile care o promoveaza sunt cunoscute la nivel international.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu