marți, 24 mai 2011

Dj-ul roman care a invins-o pe Lady GaGa: N-am cantat cu Inna, dar nu se stie niciodata



Edward Maya abia a pus piciorul pe pamant romanesc. Nu s-a intors de la Las Vegas, unde proiectul sau cu Vika Jigulina a castigat la Billboard Awards, ci tocmai din India, a povestit dj-ul in exclusivitate .
Fericit ca poate sa duca muzica romaneasca peste tot in lume. Asa spune Edward Maya ca se simte dupa ce abia a primit cel mai mare premiu obtinut vreodata de industria muzicala romaneasca. Producatorul nu se gandeste sa plece din Romania, desi tentatia e foarte mare. Cat despre o colaborare cu Inna, "celalalt produs muzical romanesc de export", nu se stie niciodata.
Producator si DJ roman, Edward Maya a reusit sa duca muzica romaneasca pe meleaguri pe care unii poate nici n-au auzit de tara care se numeste Romania. Piesele lui sunt in topuri din Australia, India, peste tot in America de Nord.
Melodia care le-a adus cel mai mare succes lui Edward si colaboratoarei sale Vika Jigulina este "Stereo Love". Cu ea au primit premiul "Top Dance Song" la ceremonia fastuoasa a premiilor Billboard de anul acesta de la Las Vegas.
Nici Edward, nici Vika nu au fost insa la ceremonie. Erau ocupati cu un turneu tocmai in India, unde isi promoveaza inclusiv noua piesa "Desert Rain".
Edward e fericit pentru ca a reusit sa duca muzica romanesca in locuri unde nici n-ar fi visat. E mandru ca inclusiv pe YouTube are parte de un adevarat record, peste 121 de milioane de vizualizari numai la o singura postare a piesei "Stereo Love".
Dar asta nu inseamna ca nu are si un gust amar. O chestiune "delicata" legata de neintelegerile cu fosta casa de discuri, despre care tocmai a aflat ca il da in judecata pentru doua milioane de euro, pentru nerespectarea drepturilor de autor. Acum, Edward se reprezinta singur, cu propria casa de discuri, si spera ca noua piesa sa nu mai aiba parte de niciun fel de neintelegeri legislative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu