vineri, 20 mai 2011

Selena Gomez – de la adolescenta rebela, la diva din anii '20 pentru coperta noului sau album!

Iubita lui Justin Bieber le-a facut o surpriza fanilor ei de pe Twitter si le-a aratat coperta urmatorului album pe care il va lansa. Dintr-o adolescenta rebela, Selen Gomez s-a transformat intr-o diva retro, din anii '20 pentru a promova imaginea albumlui „When the Sun Goes Down”.
Selena Gomez – de la adolescenta rebela, la diva din anii '20 pentru coperta noului sau album!
Selena Gomez a postat pe Twitter fotografia care va face inconjorul lumii odata cu lansarea noului ei album, care va avea loc luna viitoare. Cantareata nu este singura responsabila pentru noul proiect, ci a lucrat la el in colaborare cu trupa sa, Selena Gomez & The Scene.
„Am vrut sa fiu prima care va arata un preview al fotografiei care va reprezenta imaginea albumului „When the Sun Goes Down”, pe care il voi lansa pe 28 iunie,” a scris cantareata de 18 ani pe pagina ei de Twitter.

When the Sun Goes Down” va fi al treilea album pe care il lanseaza iubita lui Justin Bieber. De pe acest album face parte si cel mai recent single al cantaretei, „Who Says”, care a ajuns deja un hit.

Crezi ca si celelalte piese de pe album vor avea acelasi succes? Raspunde-ne la rubrica de comentarii.

Si nu uita sa votezi in sondaj daca pe Selena Gomez o prinde mai bine look-ul de diva retro, din anii '20, decat cel de adolescenta rebela.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu