sâmbătă, 28 mai 2011

Amy Winehouse isi pune in pericol concertele din vara. E din nou la dezalcoolizare

Amy Winehouse
Amy Winehouse s-a internat din nou la dezalcoolizare, in clinica The Priory din Londra, dupa ce a baut o sticla intreaga de vodca. Acum e tratata pentru dependenta.
Amy Winehouse are in spate o intreaga poveste legata de dependenta de droguri si de excesele de alcool. La clinica a ajuns din proprie initiativa, la inceputul saptamanii. Numai ca martorii povestesc ca, pe drum, cantareata s-a oprit la un magazinas din Southgate, in nordul orasului, si si-a luat o sticla de vodca, pe care a baut-o inainte de a se interna.
Cu cateva minute inainte, Amy socase pe toata lumea dintr-un salon de infrumusetare, unde a intrat brusc si s-a dus direct la baie ca sa vomite. Artista era imbracata "ca o cersetoare" si a facut baia praf, au povestit martorii.
Purtatorul de cuvant al lui Amy a confirmat ca s-a internat la dezalcoolizare, unde este tratata. La inceputul lunii, se spunea ca artista de 27 de ani vrea sa se mute la tara cu iubitul ei.
Organizatorii concertului lui Amy Winehouse de la Bucuresti din 15 august au declarat pentru www.stirileprotv.ro ca ea "urmeaza un tratament" si ca "nu se pune problema ca ea sa nu cante" la noi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu