joi, 26 mai 2011

SPUNE SI TU! Kim Kardashian si Kris Humphries - a doua "nunta regala" a anului?

Recent anuntata logodna a lui Kim Kardashian cu iubitul ei din ultimele 6 luni, "uriasul" Kris Humphries, face mare valva in presa tabloida si lumea mondena! Cum era de asteptat, de altfel...Entuziasmate peste masura, surorile Khloe si Kourtney s-au grabit sa ii ureze toate cele bune lui Kim pe facebook: ) "Va fi a doua nunta regala a anului" - s-a grabit sa anunte Khloe.
SPUNE SI TU! Kim Kardashian si Kris Humphries - a doua  nunta regala  a anului?
Dupa cererea in casatorie fastuoasa, cu petale de trandafir si un inel de 2 milioane de dolari, toata lumea asteapta o nunta pe masura. Prima care a anuntat acest lucru a fost Khloe Kardashian, care este sigura ca ceremonia lui Kim&Kris va fi pe masura nuntii regale dintre Printul William si Kate Middleton.
"Kris este adorabil si amuzant. Cred ca se potriveste perfect familiei noastre", a spus mama lui Kim, super incantata de alegerea facuta de fiica ei.


Tu ce parere ai despre logodna lui Kim Kardashian cu Kris Humphries? Crezi ca relatia lor va rezista si vor ajunge sa faca si nunta? Crezi ca s-au grabit cu logodna la numai 6 luni de relatie?

Un comentariu:

  1. Dupa mine Kris Humphries este prea mare(ca inaltime) pentru ea. Este parerea mea...:)

    RăspundețiȘtergere