sâmbătă, 21 mai 2011

Avril Lavigne lanseaza videoclipul melodiei "Smile"

Cantareata Avril Lavigne a lansat de curand videoclipul piesei "Smile", al doilea single de pe cel mai recent album al sau.

Avril Lavigne se transforma incet, dar sigur, dintr-o "punker-ita de mall" intr-o simpla fata care vinde muzica datorita aspectului sau fizic, cel putin aceasta este impresia pe care ne-a lasat-o cel mai recent album al sau, intitulat "Goodbye Lullaby".
Nu putem spune ca primele creatii ale artistei sunt de o virtuozitate iesita din comun, insa al patrulea album, lansat dupa patru ani de pauza, este destul de "soft". "Goodbye Lullaby", din care au fost alese pana in prezent doua single-uri - "What the Hell" si "Smile", este un album pop cu putin alternative si putin indie, pentru a-i pastra in continuare lui Avril imaginea de fata rea, acesta fiind singurul lucru care o deosebeste de o facuta frumoasa care-si vinde albumele datorita videoclipurilor sexy.
Videoclipul piesei "Smile" se potriveste perfect cu numele acesteia: colorat, plin de zambete si optimism. Este o piesa usoara, presarata pe ici pe colo cu cateva cuvinte triviale ce au menirea de a mentine in viata spiritul rebel al artistei, ce va face cu siguranta bani in aceasta vara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu