luni, 25 februarie 2013

Actritele de 40+ le-au dat din nou clasa colegelor de breasla mai tinere. Uite cat de bine au aratat pe covorul rosu

Cea de-a 85-a gala de decernare a premiilor Oscar 2013 a avut loc la Dolby Theater, in Hollywood si a fost un nou prilej pentru ca vedetele de peste 40 de ani sa-si etaleze tinutele elegante si sa le demonstreze inca o data mai tinerelor colege de breasla "who run the world" (ca sa o citam pe Beyonce).
Actritele de 40+ le-au dat din nou clasa colegelor de breasla mai tinere. Uite cat de bine au aratat pe covorul rosu

Uitati de Jennifer Lawrence – cu toate ca nici ea nu a aratat rau –, de Amanda Seyfried, Kristen Stewart sau Anne Hathaway! Adevaratele dive au demonstrat inca o data ca experienta isi spune cuvantul si au aratat extraordinar pe covorul rosu din Los Angeles.
In varsta de 43 de ani, Catherine Zeta Jones a impresionat pur si simplu in momentul in care a pasit la bratul sotului ei, Michael Douglas, imbracata intr-o rochie Zuhair Murad aurie. Cu parul aranjat in stilul anilor ’40, un machiaj impecabil si o atitudine de diva incontestabila, Zeta Jones a fost pur si simplu perfecta.
La randul ei superba a fost si Nicole Kidman. Actrita originara din Australia a demonstrat ca la 45 de ani poti arata mai bine decat la 20 si a optat pentru o rochie semnata L'Wren Scott, pe care a accesorizat-o cu bijuterii Fred Leighton.
La 46 de ani, Halle Berry a stralucit la propriu si la figurat intr-o rochie a casei de moda Versace, creata special pentru ea. Cu umeri bine conturati si decolteul la vedere, prima actrita de culoare care a castigat Oscarul a impresionat si de aceasta data, ea fiind inca una din vedetele cu tunsori pixie care marcheaza o aparitie de senzatie.
Nici Salma Hayek nu s-a lasat mai prejos la cea de-a 85- gala a Oscarurilor. Actrita de origine hispanica a ales o rochie Alexander McQueen care i-a pus in evidente formele apetisante, pe care a accesorizat-o cu un clutch auriu. Desi coafura nu este cea mai inspirata, aparitia divei de 46 de ani a fost una de efect.
Ultima, dar nu cea din urma, este Sandra Bullock, care a ales o rochie eleganta Ellie Saab din dantela neagra pretioasa. In ceea ce priveste accesoriile, ea a optat pentru un clutch Swarovski si pantofi Jimmy Choo.
Care este actrita care a facut cea mai inspirata alegere din punctul tau de vedere? Cine ti-a placut cel mai mult?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu