vineri, 15 februarie 2013

Rosie Huntington-Whiteley isi arata noii blugi pe Twitter, pozand topless. Cine a avut insa ochi pentru pantaloni?


Este una dintre cele mai faimoase modele din lume, dar atunci cand vine vorba despre noi achizitii vestimentare, Rosie Huntington-Whiteley a demonstrat ca este o fata ca oricare alta. Modelul a impartasit incantata ultima ei achizitie fanilor de pe Twitter.
Rosie Huntington-Whiteley isi arata noii blugi pe Twitter, pozand topless. Cine a avut insa ochi pentru pantaloni?
In entuziasmul momentului, insa, Rosie nu si-a mai pus un tricou pe ea si a ales sa-si acopere sanii cu mana, in timp ce s-a pozat in oglinda.
Desi scopul ei (declarat) a fost acela de a le arata fanilor noua ei pereche de pantaloni, de care se pare ca este foarte incantata, e posibil ca modelul Victoria's Secret sa le fi deturnat privirile admiratorilor pozand topless.
Fata lui Rosie e acoperita de blitz-ul aparatului, dar fanii ei pot trage cu privirea in ceea ce pare dressing-ul ei, in fundal fiind vizibil un suport de haine cu cateva articole vestimentare care au inca eticheta pe ele.
Abdomenul perfect al modelului de 25 de ani este si el un punct de atractie al imaginii. Se pare ca iubita lui Jason Statham face insa eforturi serioase pentru a arata atat de bine. Pe langa sedinte regulate de fitness, Rosie a impartasit pe Twitter si reteta sucului verde pe care il consuma zilnic, care contin castraveti, kale, pastrarnac si chlorella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu