luni, 25 februarie 2013

Victoria Beckham, surprinsa intr-o ipostaza neobisnuita: rugandu-se. De ce a ajuns designerul sa faca acest gest in public

Duminica a fost o zi plina de emotii in familia Beckham: David si-a facut debutul la noua sa echipa, Paris Saint-Germain, iar Victoria a fost, bineinteles, alaturi de el din tribune, trecand prin emotii de nedescris.
Victoria Beckham, surprinsa intr-o ipostaza neobisnuita: rugandu-se. De ce a ajuns designerul sa faca acest gest in public
Paparazzi au surprins-o ieri dupa-amiaza pe sotia lui David Beckham luand trenul Eurostar, care face legatura intre Londra si Paris, prin Canalul Manecii.
Victoria a facut aceasta calatorie pentru a fi alaturi de sotul ei, cu ocazia primului meci pe care David l-a sustinut alaturi de noua sa echipa, Paris Saint-Germain.
Imbracata intr-un pardisiu, o pereche de pantaloni si o bluza pe gat, toate negre, Victoria a fost o aparitie modesta si a trecut incognito printre calatori. Designerul si-a accesorizat tinuta cu o pereche de pantofi negri, cu toc, un clutch bej si o pereche de ochelari de soare fumurii.
Odata ajuns in tribune, fosta Posh Spice n-a mai reusit insa sa-si pastreze fata inexpresiva care o defineste. Din cauza emotiilor, Victoria si-a tinut aproape tot timpul meciului mainile impreuna in semn de rugaciune.
Mai mult decat atat, pentru a se feri de bliturile fotografilor, la un moment dat Victoria si-a ascuns chiar jumatate de fata in gulerul pulovarului, vizibil emotionata.
Se pare ca cineva acolo sus a ascultat, pana la urma, rugaciunile Victoriei, pentru ca din fericire, echipa lui David a castigat meciul cu 2-0.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu