marți, 26 februarie 2013

Renee Zellweger, aparitie bizara la Premiile Oscar: excesiv de botoxata si de ametita


In varsta de 43 de ani, Renee Zellweger a avut una dintre cele mai glam aparitii pe covorul rosu in noaptea Oscarurilor. Desi fanii au fost incantati de rochia Carolina Herrera si de silueta ei impecabila, multi au avut comentarii negative la adresa fetei ei, suspect de netede si lipsite de riduri.
Renee Zellweger, aparitie bizara la Premiile Oscar: excesiv de botoxata si de ametita
"Cine a lovit-o pe Renee Zellweger in fata cu o lopata plina de Botox?" a  intrebat ironic un fan al actritei pe Twitter in noaptea ceremoniei de decernare a premiilor Oscar.
Si, intr-adevar, fata starului din "Jurnalul lui Bridget Jones" parea neobisnuit de neteda si de tinereasca. De fapt, comparata cu aparitia ei la o conferinta de presa organizata cu ocazia Premiilor Oscar din 2003 (foto dreapta), Renee pare sa fi dat timpul inapoi si sa fi intinerit in ultimii 10 ani.
Acesta nu a fost insa lucru ciudat pentru care Renee s-a remarcat. Actrita a urcat la un moment dat pe scena, alaturi de Richard Gere, Queen Latifah si de Catherine Zeta-Jones, pentru a acorda premiul pentru "cea mai buna melodie originala".
Renee nu doar ca a parut extrem de ametita si instabila fizic in momentul deschiderii plicului, dar avea si o privire pierduta. Iar in momentul in care Richard Gere i-a pus numele castigatorului in fata, pentru a-l citi, vedeta s-a intors spre Queen Latifah, cerandu-i parca ajutorul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu