vineri, 15 februarie 2013

Miley Cyrus se transforma intr-o adevarata fashionista. Cu ce tinute s-a remarcat la New York Fashion Week


Miley Cyrus are, cu siguranta, foarte mult timp liber. Saptamana aceasta a mers la mai multe petreceri mondene si nu a ratat nici New York Fashion week, acolo unde a admirat din primul rand noile colectii Rachel Zoe si Marc Jacobs.
Miley Cyrus se transforma intr-o adevarata fashionista. Cu ce tinute s-a remarcat la New York Fashion Week
La prezentarea noii colectii Marc Jacobs, Miley Cyrus a revenit parca la outfiturile sale din serialul Hannah Montana :) Desi si-a pastrat coafura rebela cu creasta, Miley a ales un outfit care ne aminteste de personajul pe care l-a interpretat timp de 6 ani. Vedeta a purtat o bluza rosie cu Mickey Mouse, cu abdomenul la vedere, si o fusta plisata, trei sfeturi, alba cu dungi rosii.
La prezentarea lui Rachel Zoe din cadrul Saptamanii Modei de la New York, fostul star Disney s-a afisat intr-o salopeta rosie, cu decolteu adanc, pe sub care n-a purtat insa sutien.
Tot la New York Fashion Week, Miley a fost admirata intr-o rochie alba cu volane in talie, peste care a imbracat o jacheta din piele.
Cea mai reusita tinuta purtata de Miley in aceasta saptamana a fost cea de la petrecerea Cosmpolitan. Vedeta a aratat spectaculos intr-o superba rochie maxi, alba, Margiela, pe care a combinat-o cu o jacheta de piele Moschino si cu o geanta Versace.
Vedeta s-a mai remarcat in aceasta saptamana cu o rochie maxi alb cu negru si un outfit casula extrem de chic. Vezi foto jos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu