marți, 26 februarie 2013

Camilla-Parker Bowles o desfiinteaza pe Kate si spune ca aceasta nu e insarcinata cu adevarat. Vezi cum isi sustine teoria


Inca de cand a devenit preferata poporului englez si a Reginei, Kate Middleton s-a lovit de antipatia soacrei ei, Camilla-Parker Bowles, despre care se spune ca nu ar rata nicio ocazie de a o vorbi de rau.
Camilla-Parker Bowles o desfiinteaza pe Kate si spune ca aceasta nu e insarcinata cu adevarat. Vezi cum isi sustine teoria
Jurnalistii de peste ocean sustin adesea ca sotia Printului Charles si-a facut o pasiune din a o critica pe Kate. Dupa ce a desfiintat-o pe aceasta din cauza pozelor topless surprinse de paparazzi vara trecuta, Camilla "loveste" din nou.
Se pare ca de data aceasta insa ea "tinteste"burtica de gravida a lui Middleton, sustinand ca aceasta este prea putin vizibila.
"Dupa ce a vazut fotografiile surprinse de revista italiana Chi, Camilla s-a luat de nora ei si i-a spus ca nu arata deloc ca o femeieinsarcinata si ca nu are burta. Mai apoi a spus ca motivul din cauza caruia nu se vede burta este pentru ca, probabil, Kate nu este cu adevarat insarcinata", a spus o sursa pentru cel mai recent numar al tabloidului Globe, citata de CDL.
Aceeasi sursa sustine ca soacra a ajuns chiar la Regina si a incercat sa faca tot posibilul pentru a o convinge ca Will si Kate sunt niste sarlatani. Din nefericire pentru ea insa, Elisabeta a II-a a Angliei ii ignora rautatile si ii iubeste mai mult ca oricand pe cei doi.
Aceeasi sursa a dezvaluit chiar ca pe Regina nici macar nu au mai deranbjat-o atat de tare pozele cu Kate insarcinata, imbracata doar in costum de baie. Desi tine foarte mult la protocol, ea accepta ca vremurile in care traim s-au schimbat si a trecut cu vederea rusinea cauzata de fotografii italieni.
Ce parere ai despre rautatile Camillei? Crezi ca va reusi, in cele din urma, sa o intoarca pe Regina impotriva tanarului cuplu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu