joi, 28 februarie 2013

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas: despartire din motive medicale?


Desi considerati un cuplu atipic, din cauza diferentei de varsta, Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas aveau o casnicie exemplara. Asta pana vara trecuta cand "s-au despartit in secret", conform unui articol publicat in exclusivitate in revista "National Enquirer".
Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas: despartire din motive medicale?
Cine este de vina pentru despartirea unuia dintre cele mai trainice cupluri de la Hollywood? Sa fie lupta lui Douglas cu cancerul sau tulburarea bipolara a lui Catherine cea care a pus capat povestii lor de dragoste?
Conform "National Enquirer", actorul s-a mutat din casa pe care o impartea cu sotia lui inca din vara lui 2012, din "motive medicale", combinate cu problema incarcerarii fiului sau.
"Din cauza problemelor medicale ale lui Michael, a bolii mentale a lui Catherine si a problemelor legale ale lui Cameron (fiul lui Michael), se pare ca cei doi n-au mai putut locui impreuna. Michael s-a mutat intr-o casa cu chirie pentru o scurta perioada de timp. Dar s-ar putea ca problemele lor sa duca la o despartire definitiva si chiar la un divort", a declarat o sursa anonima pentru publicatia americana.

Totul a inceput in august 2010, atunci cand Douglas a fost diagnosticat cu cancer in stadiul 4 si a trebuit sa sufere tratemente intensive de chimioterapie si radiatii. In ianuarie 2011, actorul a anuntat ca a scapat de cancer, dar sotia lui a fost la scurt timp internata la o clinica de recuperare din cauza stresului extrem, care i-a agravat problemele psihice.
Potrivit sursei citate de "National Enquirer", acest cumul de probleme medicale, combinate cu trimiterea in inchisoare a fiului lui Douglas, Cameron, in varsta de 34 de ani, pentru posesie de droguri, au fost motivul pentru care casnicia celor doi s-a destramat.

Spune si tu: crezi ca respectivul context e suficient sa duca la un divort, indiferent de cat de mult se iubesc doi oameni? Sau crezi ca relatia celor doi n-a fost suficient de puternica?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu