luni, 25 februarie 2013

Andreea Banica, cu cateva ore inainte sa prezinte semifinala Eurovision: s-a pozat intr-o tinuta "de casa" extrem de sumara


Andreea Banica are o silueta superba si vrea ca toti fanii ei sa fie constienti de acest lucru. Vedeta a gasit un pretext pentru a posta pe Facebook o noua imagine in care apare intr-o tinuta sumara.
Andreea Banica, cu cateva ore inainte sa prezinte semifinala Eurovision: s-a pozat intr-o tinuta  de casa  extrem de sumara
In fotografie, Andreea Banica apare doar in doar in maiou si intr-o pereche de pantaloniextrem de scurti. Cel putin asa ne place noua sa credem, pentru ca ceea ce poarta Andreea seamana mai degraba cu o pereche de ...chiloti :) Cantareata nu s-a sfiit sa se afiseze asa in fata fanilor, care au apreciat faptul ca vedeta lor preferata este atat de deschisa.
Andreea a primit pentru poza indrazneata peste 400 de complimente si peste 11.000 de lik-euri.
Cateva ore mai tarziu, Andreea Banica aparea intr-o tinuta la fel de sexy la concursul Eurovison. Cantareata a purtat o rochie mini alba pe care a asortat-o cu cizme inalte albe, de aceeasi culoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu