vineri, 15 februarie 2013

Look-ul zilei: Rihanna, singura si sexy de Valentine's Day. Relatia dintre ea si Chris Brown pare sa se fi racit deja

Desi in seara Premiilor Grammy pareau mai indragostiti ca niciodata, se pare ca relatia dintre Rihanna si Chris Brown s-a racit peste noapte.
Look-ul zilei: Rihanna, singura si sexy de Valentine s Day. Relatia dintre ea si Chris Brown pare sa se fi racit deja
Rihanna a fost vazuta aseara iesind singura dintr-un club din Los Angeles, desi iubitul sau Chris Brown a petrecut in acelasi loc.
O sursa a dezvaluit pentru Daily Mail ca cei doi s-au ignorat si nu au vorbit intreaga noapte. Mai mult, sursa a adaugat ca Rihanna nici macar nu stia ca Brown va fi in acelasi loc joi noaptea, semn ca cei doi ori stau prost la capitolul comunicare, ori nu isi mai vorbesc deloc.
"Cand l-a observat Rihanna, nici nu a vrut macar sa il salute, insa s-a dat in spectacol in fata lui. El a inceput sa comande sticla de bautura dupa sticla de bautura si este clar ca el voia ca Rihanna sa vada asta", a mai dezvaluit sursa.
Paparazzii au fotografiat-o pe Rihanna si intr-un alt club, unde a mers singura. Cantareata a fost cu siguranta atractia serii, avand in vedere ca rochia ei portocalie nu putea trece neobservata. 


Un comentariu:

  1. Thanks for finally talking аbout > "Look-ul zilei: Rihanna, singura si sexy de Valentine's Day. Relatia dintre ea si Chris Brown pare sa se fi racit deja" < Liked it!

    My web blog silk'n laser hair removal

    RăspundețiȘtergere