vineri, 15 februarie 2013

O inseala deja Ashton Kutcher pe Mila Kunis? O tanara se lauda cu o imagine cu actorul in pijamale, intr-o ipostaza intima


A depus actele pentru a divorta de Demi Moore anul trecut si are o relatie publica cu superba Mila Hunis din toamna. Dar noi zvonuri sustin ca Ashton Kutcher nu este deloc adeptul monogamiei in viata sentimentala. De fapt, fosta amanta a actorului sustine ca acesta isi inseala actuala iubita.
O inseala deja Ashton Kutcher pe Mila Kunis? O tanara se lauda cu o imagine cu actorul in pijamale, intr-o ipostaza intima
Protv Ad
Relatia lui Ashton cu Mila "nu e asa roz cum e prezentata peste tot", a spus Sara Leal, femeia cu care actorul a inselat-o pe Demi Moore in 2011, citata de editia de februarie a revistei "Star Magazine".

Sara spune ca in decembrie, o colega de serviciu i-a arata pe mobil o poza cu Ashton in pat, in pijamale. Cand a intrebat-o de unde are poza, colega a spus ca i-a fost trimisa de o prietena, cu care actorul se vede pe la spatele Milei. Ce coincidenta bizara ca fosta amanta sa cunoasca o prietena a actualei amante, nu-i asa? :)

"Fata a fost in casa lui Ashton din L.A., dar nu cred ca el stia ca i-a facut o poza", a mai povestit Sara pentru publicatia americana. Din descrierea imaginii, se pare ca bietul Ashton s-a ales cu o stalkerita, care il fotografiaza in timp ce doarme si nu stie.

Cu atat mai mult cu cat fosta lui amanta n-a putut da niciun indiciu despre aceasta presupusa noua amanta. "Nu am retinut numele fetei", a recunoscut Sara. "Nu mi-a prea pasat". Poate ca am crede-o, daca nu s-ar fi grabit doua luni mai tarziu sa faca publica toata povestea intr-o revista cu circulatie nationala. Un efort cam mare pentru cineva careia nu-i prea pasa, nu-i asa?
"E doar o imagine nevinovata, dar cred ca e posibil si ca Ashton sa nu se vada cu Mila in exclusivitate", a concluzionat Sara.
Spune si tu: ce crezi ca e mai probabil: ca Ashton sa aiba o fana nebuna, care ii intra in casa si il fotografiaza fara stirea lui sau sa o insele pe Mila?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu