luni, 25 februarie 2013

Inca un moment jenant pentru Jennifer Lawrence: a cazut pe scari in momentul in care mergea sa isi ridice Oscarul

Jennifer Lawrence a fost atat de emotionata in momentul in care a fost desemnata castigatoarea Oscarului pentru cea mai buna actrita in rol principal incat s-a impiedicat pe scari in impresionanta rochie Dior pe care o purta.



Dupa accidentul vestimentar de la SAG Awards, atunci cand rochia ei a cedat sub privirile a sute a zeci de celebritati, Jennifer Lawrence a trecut din nou printr-un moment stanjenitor.
Chiar in momentul in care se indrepta spre scena pentru a-si ridica Oscarul, Jennifer s-a impiedicat in rochia sa Dior si a cazut pe scari. Camerele de filmat au fost pe faza si au surprins momentul.
Ca un adevarat cavaler, Hugh Jackman a sarit in ajutorul lui Jennifer Lawrence, insa aceasta era deja din nou in picioare gata sa isi primeasca mult asteptatul Oscar.
"Nu stati in picioare, stiu ca m-am impiedicat. Este uimitor. Le multumesc colegelor mele nominalizate, sunteti extraordinare. Ii multumesc echipei cu care am lucrat. La multi ani Emmanuelle" a spus actrita care la 22 de ani a luat primul Oscar din cariera ei. Lawrence a fost naucita si nu i-a venit sa creada ca a luat Oscarul. Actrita n-a uitat ca azi e ziua lui Emmnuelle Riva, care a implinit 86 de ani si a fost nominalizata la aceeasi categorie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu