vineri, 15 februarie 2013

Mila Kunis a demonstrat ca merita titlul de cea mai sexy femeie a anului 2012 la premiera noului sau film


Pe covorul rosu de la premiera celui mai recent film de la Disney, "Oz The Great And Powerful", Mila Kunis a purtat o rochie de culoarea sampaniei, pana la genunchi, cu insertii delicate de dantela.
Mila Kunis a demonstrat ca merita titlul de cea mai sexy femeie a anului 2012 la premiera noului sau film
Purtand pantofi asortati, o pereche de cercei mari, cu piatra mov, parul strans intr-un coc elegant, Mila semana cu o printesa din basmele Disney.

James Franco il joaca pe Vrajitorul din Oz in timp ce Mila este una dintre cele 3 vrajitoare dinpoveste - Theodora, (The Wicked Witch Of The West). Rachel Weisz o interpreteaza pe sora Milei Kunis - Evanora, in timp ce Glinda - Michelle Williams este Vrajitoarea Cea Buna.
Potrivit procinema.ro, Filmul Oz the Great and Powerful, regizat de Sam Raimi ne va arata cum s-a nascut marele Vrajitor din Oz, cel despre care se vorbeste in povestea lui Dorothy din legendarul The Wizard of Oz (1939). Filmul ajunge incepand cu luna martie si in cinematografele din Romania.


Pe de alta parte, frumoasa actrita in varsta de 29 de ani se pregateste sa se mute cu iubitul ei, actorul Ashton Kutcher.

O sursa apropiata cuplului a declarat pentru o revista americana ca Mila se pregateste sa se mute la Ashton, dupa ce colegul de apartament al acestuia si-a gasit deja o alta locuinta.

"Sunt perfecti unul pentru celalalt. Se distreaza mereu foarte bine impreuna", a declarat sursa mentionata anterior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu