luni, 25 februarie 2013

Anne Hathaway, gafa vestimentara fatala in cea mai importanta noapte a vietii ei: cu sfarcurile la vedere la ridicarea statuetei

Anne Hathaway a castigat noaptea trecuta premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar datorita rolului din "Mizerabilii", insa, din pacate, tinuta ei nu a facut deloc cinste distinctiei primite.
Anne Hathaway, gafa vestimentara fatala in cea mai importanta noapte a vietii ei: cu sfarcurile la vedere la ridicarea statuetei - FOTO
Cu toate ca stia ca aceasta ar putea fi cea mai importanta noapte a vietii ei, Anne Hathaway nu a acordat o atentie prea mare tinutei si a ales o rochie banala care a dezavantajat-o enorm atat pe covorul rosu, cat si in sala de spectacole si in camera conferintei de presa.
Imbracata intr-o rochie Prada care seamana mai degraba cu furoul unei tinere casatorite, Anne si-a scos la inaintare sfarcurile si i-a agresat vizual pe cei care au privit-o la venire, in timpul show-ului si camera de conferinte.
Rochia de un roz pal decupata in spate si accesorizata cu un lant care i-a cazut intre omoplati a fost aleasa cu doar trei ore inainte de gala, lucru pe care l-a dezvaluit ea insasi intr-unul dintre interviurile acordate pe covorul rosu.
Din pacate pentru Anne, ea va trebui sa priveasca multi ani de acum inainte pozele facute in seara in care a castigat Oscarul si sa se intrebe ce a fost in capul ei cand a iesit cu sfarcurile la vedere pe covorul rosu al celei mai importante gale a filmului american.
Tu ce parere ai despre alegerea facuta de Hathaway? Crezi ca a fost inspirata sau nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu