miercuri, 20 februarie 2013

Selena Gomez si-a eclipsat colegele de breasla la premiera unui film, cu un costum cu decolteu foarte adanc


Starul Disney a facut senzatie la premiera germana a peliculei "Spring Breakers", intr-un costum de inspiratie masculina, cu un decolteu extrem de sexy, punandu-le in umbra pe Vanessa Hudgens si Ashely Benson.
Selena Gomez si-a eclipsat colegele de breasla la premiera unui film, cu un costum cu decolteu foarte adanc
Selena s-a maturizat si vrea sa demonstreze asta si prin alegerile ei vestimentare. Vedeta, in varsta de 20 de ani, a optat pentru premiera germana a filmului pentru un un deux-piece cu sacou si pantaloni.
Look-ul de power-woman i-a fost accentuat de epoletii aurii ai sacoului, iar decolteul abisal si absenta sutienului i-a dat un aer foarte sexy. Si din spate costumul arata destul de spectaculos, datorita unui decolteu adanc, acoperit de un materail transparent si diafan.

Croiala sacoului i-a pus in evidenta talia de invidiat, in timp ce pantalonii slim si pantofii cu tocuri stiletto i-au facut picioarele si mai lungi.


Si colega ei, Vanessa Hudgens, a optat pentru o tinuta extrem de sexy, respectiv o rochie acoperita cu paiete colorate, si cu un slit adanc pe piciorul stang. Pe langa statura impozanta a Selenei, Vanessa a palit, insa.

Cea de-a treia colega a lor, Ashley Benson, a ales si ea o rochie lunga, acoperita cu paiete aurii, care a dat un plus de glam evenimentului.
Spune si tu: ce parere ai despre look-ul Selenei Gomez? Esti de acord ca s-a remarcat cel mai bine dintre colegele ei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu