miercuri, 18 mai 2011

Galaxie de staruri pentru Oprah, regina talk show-urilor, in emisiunea de ADIO! Se asteapta audiente record!

Oprah Winfrey isi ia la revedere!
Galaxie de staruri pentru Oprah, regina talk show-urilor, in emisiunea de ADIO! Se asteapta audiente record!
Oprah Winfrey este considerata de 25 de ani "regina talk show-urilor" pe posturile de televiziune americane, iar marti seara o multime de staruri, printre care s-au aflat Beyonce, Madonna, Aretha Franklin si Tom Cruise, au dorit sa isi ia la revedere de la celebra realizatoare TV.

Numeroase staruri au venit la Chicago, au asistat la inregistrarile pentru antepenultimul si penultimul episod al emisiunii "The Oprah Winfrey Show"



" Este o femeie autodidacta care s-a aflat in fruntea domeniului ei de activitate timp de peste 25 de ani - si, in prezent, tot ea este cea mai buna! ", a declarat Madonna in fata celor 13.000 de spectatori prezenti pe platourile unde s-au filmat cele doua episoade din "The Oprah Winfrey Show".



Intitulat "Surprise Oprah! A Farewell Spectacular", deoarece Oprah nu a fost informata despre numele celebritatilor trecute pe lista invitatilor, show-ul inregistrat in seara de marti va fi difuzat in doua parti, pe 23 si pe 24 mai.
Ultimul episod al emisiunii "The Oprah Winfrey Show", ai carui invitati nu au fost deocamdata anuntati, va fi difuzat pe 25 mai si va pune astfel un punct celei mai urmarite emisiuni de televiziune din Statele Unite din timpul zilei, care a avut un parcurs de 25 de ani.


"Emisiunea ta a transformat surprizele intr-un gen al artei" , a declarat Tom Hanks. "Oprah Winfrey, astazi nu esti inconjurata de nimic altceva decat de dragoste. Apartamentul tau nu era suficient de mare ca sa ne gazduiasca pe toti, asa ca uite ca venit aici!", a adaugat actorul Tom Hanks, aratand cu bratele imensa arena din Chicago unde se filmeaza celebra emisiune.


Madonna a laudat-o pe Oprah pentru curajul ei: " Nu este un secret faptul ca milioane de persoane se simt inspirate de Oprah. Eu sunt una dintre aceste persoane. Ea lupta pentru lucrurile in care crede, chiar daca asta o face sa devine nepopulara "


Cantareata Aretha Fraklin a cantat "Amazing Grace", iar Beyonce, care a interpretat noul ei single "Run the World (Girls)", a declarat ca, datorita celebrei realizatoare americane, "femeile de pretutindeni au ajuns sa inteleaga mai bine ce sunt, cine sunt si ce pot deveni".


Maria Shriver, al carei sot, Arnold Schwarzenegger, a recunoscut in mod public, marti, ca are un copil nascut dintr-o relatie din afara casatoriei, a fost si ea prezenta la Chicago pentru a o saluta pe Oprah Winfrey, cu care este prietena de peste 30 de ani.




La randul lui, Tom Cruise i-a spus ca pentru el este o onoare ca a fost invitat de 12 ori in "The Oprah Winfrey Show", incepand din 1988. Referindu-se la prima prezenta in emisiune a actorului american, ce a avut loc in urma cu 23 de ani, Oprah a glumit: "Aratai de parca aveai 10 ani".


Printre celelalte celebritati prezente la show-ul de marti seara s-au numarat Will Smith, Halle Berry, Queen Latifah, Josh Groban, Patti LaBell, Jerry Seinfeld, John Legend, Diane Sawyer si Michael Jordan.

Printre numeroasele discursuri de multumire, Jamie Foxx si Stevie Wonder i-au cantat balada "I Won't Let Go".




Rapperul Usher a incheiat seara cantand o versiune gospel a piesei "Oh Happy Day".

Populara realizatoare si prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capat emisiunii care a facut-o celebra, "The Oprah Winfrey Show", dupa 25 de ani de difuzare si intentioneaza sa prezinte o noua emisiune zilnica pe propriul post de televiziune, OWN, lansat oficial pe 1 ianuarie 2011, in cadrul unui parteneriat cu Discovery Communications.



"The Oprah Winfrey Show", liderul de audienta pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC, pe intreg teritoriul american si in peste 140 de tari. Aceasta emisiune a facut-o celebra pe Oprah Winfrey si a ajutat-o sa stranga o avere estimata de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.





Oprah Winfrey a lansat OWN pe 1 ianuarie 2011 si a recrutat deja cateva staruri de la Hollywood care isi vor prezenta propriile talk show-uri pe acest post: Jenny McCarthy, Rosie O'Donnell si Ryan si Tatum O'Neal. Totodata, cativa actori de prim rang - Julia Roberts, Forest Whitaker si Goldie Hawn - vor regiza si prezenta o serie de documentare pentru postul OWN.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu