miercuri, 11 mai 2011

Un nou personaj schimba intriga din "Iubire si onoare"

Razvan Banica revine pe micul ecran intr-un nou rol, in telenovela “Iubire si onoare”, incepand cu episodul de joi, 12 mai, difuzat de la 20.30, ACASA.
Un nou personaj schimba intriga din "Iubire si onoare"
Cunoscut telespectatorilor din productiile “Ingerasii” si “State de Romania”, difuzate ACASA, respectiv la Pro Tv, Razvan Banica il va interpreta in “Iubire si onoare” pe Farzin, un tanar arab care soseste in Romania, nu din tarile arabe, ci din Statele Unite ale Americii, acolo unde si-a petrecut adolescenta si unde a studiat: “Farzin este un arab occidentalizat, care se distinge de toti ceilalti printr-o mentalitate si o atitudine mult mai flexibile decat cele ale arabilor pur sange. Scopul venirii lui este legat de unchiul sau, Said, personaj interpretat de domnul Florin Zamfirescu. Relatia dintre Farzin si Said este una bazata pe respect, incredere si pe devotament dus la extrem, atat Farzin cat si Said fiind dispusi sa se sacrifice in vederea realizarii scopului lor comun, scop pe care il veti descoperi singuri. Iubirea face si ea parte din viata lui Farzin, care imediat ce ajunge in Romania se indragosteste si face tot posibilul pentru a o cuceri pe tanara care ii suceste mintile”.

Razvan Banica a discutat indelung cu regizorii telenovelei, Iura Luncasu, Alex Fotea, Bogdan Dumitrescu si Adrian Tapciuc, pe seama construirii rolului sau: “Discutiile pe care le-am avut inaintea inceperii filmarilor cu regizorii serialului m-au ajutat sa inteleg ceea ce se vrea de fapt de la Farzin, care este povestea lui de viata, atitudinea si directia in care trebuie sa se indrepte. Atat aceste discutii cu regizorii cat si marea sansa de a juca alaturi de imensi actori ai teatrului si filmului romanesc precum domnul Florin Zamfirescu, Marin Moraru sau Costel Constantin, m-au ajutat foarte mult in interpretarea rolului”, spune Razvan Banica.

De asemenea, pentru a se apropia cat mai mult de trasaturile fizice ale unui tanar arab, Razvan Banica a trecut prin cateva schimbari de imagine: “In etapa premergatoare inceperii filmarilor a trebuit sa-mi las barba sa creasca astfel incat personajul meu sa fie cat mai autentic. La inceput nu ma recunosteam cu barba si toata lumea se mira de noul look insa iata ca in momentul de fata, dupa terminarea filmarilor nu am renuntat la ea, cu toate ca acum este mult mai scurta”.

Dupa prima secventa filmata in “Iubire si onoare” alaturi de Florin Zamfirescu, Razvan Banica a primit aplauzele intregii echipe, dar si aprecierea marelui actor: “Cu foarte multi dintre cei care fac parte din echipa tehnica ma cunosteam de la celelalte proiecte in care am jucat, astfel ca nu aveam cum sa ma inteleg, decat foarte bine. Am gasit aceiasi profesionisti dornici sa faca performanta. Sunt mandru ca am ocazia sa ma formez si dezvolt ca actor intr-un mediu ca cel de la Buftea si ma bucur ca am avut sansa sa dau viata acestui personaj care sunt sigur ca o sa va placa”, povesteste tanarul actor de la ACASA.

Telespectatorii il pot urmari pe Razvan Banica in telenovela “Iubire si onoare”, incepand de joi, 12 mai, de la 20.30, ACASA, in rolul lui Farzin, un tanar arab scolit la universitatile de prestigiu din Statele Unite ale Americii, care vine in Bucuresti cu planuri marete si scopuri precise.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu