luni, 25 februarie 2013

Charlize Theron, impecabila pe covorul rosu al Premiilor Oscar. De ce ar putea fi considerata cel mai bine imbracata vedeta a serii

Noaptea trecuta a avut loc la Los Angeles cea mai prestigioasa si stralucitoare gala a filmului american, eveniment care a reunit pe covorul rosu crema actorilor si actritelor de la Hollywood.
Charlize Theron, impecabila pe covorul rosu al Premiilor Oscar. De ce ar putea fi considerata cel mai bine imbracata vedeta a serii
Rochii grandioase, voluminoase si stralucitoare, pantofii extrem de scumpi, coafuri sofisticate si farduri aplicate cu stil au fost etalate la cea de-a 85-a editie a Premiilor Academiei. Dintre toate divele prezente insa, una a reusit sa sclipeasca pur si simplu si sa readuca in prim plan vechea stralucire a Hollywood-ului.
Charlize Theron a pasit pe covorul rosu imbracata intr-o superba rochie alba, sculpturala marca Dior Couture, care i-a pus in evidenta silueta alungita. Cu un corset peplum in partea superioara, tinuta a debordat de bun gust si a primit comentarii pozitive din partea criticilor.
Dincolo de modul fabulos in care a aratat insa, Charlize ar merita titlul de cel mai bine imbracata vedeta intrucat si-a etalat cu mandrie parul scurt, demonstrand ca poti fi extrem de feminina si daca nu ai suvite lungi care sa iti cada pe umeri.
Intervievata pe covorul rosu, actrita originara din Africa de Sud a spus ca le incurajeaza pe toate femeile ca macar o data in viata sa se tunda scurt: "Este atat de eliberator. Am avut un sentiment de libertate. Mi-am donat toate produsele de ingrijire a parului, uscatorul si m-am simtit extrem de bine".
Charlize si-a tuns parul pentru un rol, iar lungimea pe care o are acum a obtinut-o dupa trei luni de la momentul in care s-a ras. Ce parere ai despre aparitia ei pe covorul rosu al Oscarurilor? Iti place rochia, crezi ca aratat bine?

5 comentarii:

  1. You ought to be a part of a contest for one of the most useful websites
    on the net. I am going to recommend this website!

    Also visit my web-site; affordable-dental-plan.org

    RăspundețiȘtergere
  2. Simply want to say your article is as amazing. The clearness in your post is
    just nice and i can assume you're an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the gratifying work.

    Here is my blog post :: dental implant costs

    RăspundețiȘtergere
  3. Hi there! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying
    to find a template or plugin that might be able to resolve this
    issue. If you have any recommendations, please share.
    Appreciate it!

    Feel free to visit my webpage ... dental implant costs

    RăspundețiȘtergere
  4. I think the admin of this website is truly working hard in favor
    of his web page, since here every information is quality based information.


    my web-site ... what does a Root canal cost

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh my goodness! Impressive article dude! Thank you so much,
    However I am going through problems with your RSS.
    I don't understand why I cannot join it. Is there anybody else having similar RSS problems? Anybody who knows the solution will you kindly respond? Thanks!!

    Also visit my site; dental-implantscost.Net

    RăspundețiȘtergere