marți, 26 februarie 2013

Kim Kardashian si Kanye West, complet goi pe internet. Vezi imaginea care i-a scandalizat pe fanii starletei


A devenit cunoscuta datorita unui sex-tape, iar acum socheaza din nou. Cu toate ca a declarat recent ca va incerca sa isi tina viata particulara cat mai ferita de ochii indiscreti ai lumii, Kim Kardashian si-a incalcat promisiunea si a aparut dezbracata in niste poze alaturi de iubitul ei, Kanye West.
Kim Kardashian si Kanye West, complet goi pe internet. Vezi imaginea care i-a scandalizat pe fanii starletei
Imaginile care circula pe internet sunt facute de fotograful Nick Knight, caruia i s-a oferit sarcina de a imortaliza cel mai hot cuplu al momentului in ipostaze fierbinti.
Pozele facute de el vor aparea intr-o revista glossy din Franta, L’Officiel Hommes, si ii surprinde pe cei doi complet goi, intr-un decor alb-negru sexy.
Paradoxal, poza a aparut pe internet la numai cateva zile de la o declaratie in care insasi Kim afirma ca se va retrage din lumina reflectoarelor. Ei bine, halal retragere, nu credeti? In loc sa evite atentia jurnalistilor, voluptuoasa starleta este acum mai titrata ca niciodata, semn ca planurile ei nu au avut succes.
Tu ce parere ai despre coperta revistei din Franta? Crezi ca exagereaza cand accepta sa pozeze in astfel de ipostaze?

Un comentariu:

  1. Se retrage pe d$@% ! Este o strategie, ea din asta castiga bani pentru ca altceva nu face. Este de apreciat ca desi nu arata foarte bine face bani multi pe imagine desi nu inteleg cum!

    RăspundețiȘtergere