sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Angelina Jolie socheaza cu noua ei silueta scheletica - consuma doar jumatate din caloriile de care are nevoie un om zilnic!

Angelina Jolie slabeste pe zi ce trece. In ultimele ei aparitii publice, actrita este numai piele si os si este doar o umbra a femeii care facea furori cu formele ei in urma cu cativa ani. Surse apropiate ei spun ca se hraneste doar cu 600 de calorii zilnic, adica jumatate din cat are nevoie un om normal.  
Angelina Jolie socheaza cu noua ei silueta scheletica - consuma doar jumatate din caloriile de care are nevoie un om zilnic!
Potrivit Daily Mail, Angelina Jolie cantareste 44 de kilograme, ceea ce pentru inaltimea ei, 1,73 m, este extrem de putin. Surse apropiate ei spun ca adesea uita sa manance, iar atunci cand o face doar "ciuguleste" cate ceva.
Revista Grazia scrie ca Angelina nu consuma mai mult de 600 de calorii pe zi, ceea ce inseamna echivalentul a doua boluri de cereale cu lapte. "Se stie ca Angelina isi incepe ziua doar cu o linurita de ulei de cocos si o mana de cereale. Problema cea mai mare este ca uneori e atat de ocupata, incat uita sa si manance. Uneori sare peste pranz sau mananca cateva migdale. Cina consta intr-o carne slaba cu un pahar de vin", a spus un apropiat al actritei.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu