sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Sofia Castro, fiica Angelicai Rivera si a lui Jose Alberto Castro nu accepta relatia dintre tatal ei si Angelique Boyer

Inainte de a face public faptul ca are o relatie cu Jose Alberto Castro, Angelique Boyer era prietena buna cu fiica acestuia, Sofia Castro. Dupa ce s-a aflat, insa, cele doua s-au distantat.
Sofia Castro, fiica Angelicai Rivera si a lui Jose Alberto Castro nu accepta relatia dintre tatal ei si Angelique Boyer

Sofia a sarbatorit cu mare fast implinirea varsta de 15 ani. Apropiatii ei au marturisit ca nu i-a picat deloc bine faptul ca tatal ei are o iubita foarte tanara, mai ales ca o considera pe Angelique drept prietena ei.

Fiica lui Jose Alberto Castro impreuna cu Angelica Rivera e si ea actrita. Acum joaca in "Esperanza del Corazon", iar tatal ei e foarte mandru de ea.

Sofia nu a vorbit direct despre asta, dar multi au spus ca lipsa lui Angelique de la petrecerea de ziua ei a fost cauzata tocmai pentru ca fetei nu-i convine relatie dintre cei doi.

Angelique i-a trimis Sofiei felicitari pe Twitter, dar exista voci care spun ca a ales aceasta varianta intrucat cele doua nici macar nu-si mai vorbesc.

"La inceput, Sofia a crezut ca e o aventura, o relatie pasagera. Cand si-a dat seama ca lucrurile sunt serioase, le-a spus amandurora ca nu-i convine situatia", a spus un apropiat al familiei.

Un apropiat al lui Angelique a spus ca actrita a decis sa nu vina la ziua Sofiei ca sa nu atraga atentia asupra ei, cand cea sarbatorita trebuia sa fie Sofia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu