vineri, 11 noiembrie 2011

Mama Antoniei vinde bijuterii. Femeia lucreaza de ceva timp la un magazin de lux, intr-un hotel de cinci stele

Votata de cititorii unei reviste romanesti "cea mai sexy femeie din lume in 2011", Antonia Castellano are o mama pe masura, cel putin din punct de vedere fizic. Artista nu este insa in relatii tocmai stranse cu mama ei, pe care o lasa sa vanda intr-un magazin de bijuterii, desi acum face parte dintr-o familie extrem de potenta financiar.

Eveniment. Nu a lipsit de la nunta fiicei sale, unde a avut o aparitie foarte eleganta
Eveniment. Nu a lipsit de la nunta fiicei sale, unde a avut o aparitie foarte eleganta
Profesionista. Mama artistei prezinta oferta magazinului unui client interesat de ceasuri
Profesionista. Mama artistei prezinta oferta magazinului unui client interesat de ceasuri
antonia
Antonia poate fi considerata o femeie implinita, care a reusit atat in viata de familie, cat si in cariera. Totusi, viata acesteia are si cateva umbre, in special legate de familia ei, care a trecut si prin momente mai delicate. Plecata de mica, alaturi de parinti, in Statele Unite, Antonia a fost nevoita sa revina in tara in urma cu cativa ani. Intre timp, relatia cu mama ei se deteriorase destul de mult, cantareata ramanand mai apropiata de tatal ei, chiar daca acesta nu este cel natural, ci doar adoptiv. 

Acum, bruneta care a spart topurile in aceasta vara cu melodia "Marionette" are propria familie, dupa ce s-a casatorit cu Vicenzo, nepotul lui Joshua Castellano, patronul unui club de fite din Capitala. Cei doi au o fetita, Maya, de un an si cateva luni, si sunt fericiti impreuna. Altfel stau insa lucrurile cu ceilalti membri ai familiei Iacobescu, in special cu mama Antoniei. 

Reintoarsa in tara, ei nu i-a fost deloc usor sa-si gaseasca de lucru, dar intr-un final s-a angajat ca vanzatoare intr-un magazin de bijuterii de lux dintr-un hotel de cinci stele din Bucuresti. Asta in ciuda faptului ca familia Castellano, din care fiica ei face acum parte, are un magazin de acelasi profil si, daca ar fi vrut, ar fi putut sa o ajute cu un job. 

Cei care se bucura cel mai mult de aceasta situatie sunt angajatii hotelului in care lucreaza mama Antoniei. Aceasta i-a "bagat in boala" pe baieti cu tinutele ei extrem de sexy, fustele scurte si bluzele transparente, pe care nu se sfieste sa le poarte, in ciuda faptului ca bate spre 40 de ani. 
Apropiati. Tatal adoptiv a fost cel care a adus-o la altar pe Antonia
Pe tata l-a angajat la aprovizionare

Daca relatia cu mama ei nu este tocmai una grozava, Antonia se intelege mult mai bine cu tatal ei adoptiv. O demonstreaza si faptul ca, desi pentru mama nu a gasit niciun loc de munca, altfel au stat lucrurile cu tatal sau. Bruneta i-a gasit un job la clubul patronat de unchiul sotului ei, unde se ocupa de aprovizionare. Nu pare insa foarte deranjat de aceasta meserie, intrucat, fiind tatal Antoniei, se bucura de respectul colegilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu