joi, 24 noiembrie 2011

Dieta de printesa. Arunca un ochi in cosul de cumparaturi al lui Kate!

Nu mai e o surpriza pentru nimeni ca Ducesa de Cambridge isi face singura cumparaturile. Pentru prima oara, insa, avem acces in interiorul cosului ei.
Dieta de printesa. Arunca un ochi in cosul de cumparaturi al lui Kate!
Locuitorii din Holyhead, Tara Galilor, sunt niste oameni privilegiati. Printre altele, pot sa isi faca cumparaturile alaturi de viitoarea regina a Angliei la Tesco, supermarketul local.

Kate a iesit marti singura la cumparaturi, imbracata simplu, intr-o pereche de jeansi si un pulover bej, pe gat. Paparazzi de la Bauer-Griffin au surprins-o chiar la casa de marcat, asa ca, pentru prima oara, am putut vedea din ce se compune meniul ducesei si al Printului William.

Nu tu somon fumé sau creveti. Kate a scos din cos un pui, banana, lapte, cartofi, suc de portocale, rosii cherry, mazare congelata, conserve de ton, cereale integrale, inghetata Haagen-Dazs si salata. Nici urma de capsuni, castraveti, snacks-uri picante sau alte mancaruri specifice poftelor unei gravide (ca tot s-a vehiculat in ultima vreme in presa ca ar fi insarcinata).

Cat despre alegerea vestimentara a lui Kate, noua ni se pare una potrivita contextului. Daca vrei sa vezi ce poarta Ducesa, urmareste blogul What Kate Wore, care isi tine cititorii la curent cu cele mai noi aparitii ale ei si de unde iti poti cumpara aceleasi haine. 



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu