duminică, 20 noiembrie 2011

Adio Kim Kardashian! Sora ei mai mica, Kendall, face senzatie cu picioarele ei lungi, la doar 16 ani

Era lui Paris Hilton a apus, iar Kim Kardashian este urmatoarea starleta pe lista neagra. Ea si-a atras numeroase critici in urma divortului rapid de Kris Humpries si a intrat instantaneu intr-un con de umbra. Nimic grav, deoarece alta membra a clanului Kardashian a inceput sa straluceasca - Kendall, care la doar 16 ani, are deja o cariera in modelling.
Adio Kim Kardashian! Sora ei mai mica, Kendall, face senzatie cu picioarele ei lungi, la doar 16 ani
Kim Kardashian a fost catalogata drept un exemplu negativ pentru adolescentele din intreaga lume in urma divortului. In plus, nici aspectul fizic nu o mai ajuta atat de mult - Kim a fost diagnosticata de psoriazis si s-a umplut de pete pe picioare. Daca mai punem la socoteala si faptul ca are nevoie sa fie machiata tot timpul cu o tona de anticearcan si fond de ten, este clar - nu e un model de urmat.


In schimb, Kendall este fresh, simpatica si are un corp perfect - sora lui Kim Kardashian are niste picioare lungi si o silueta svelta, iar figura ii este jucausa si in acelasi timp feminina.
Kendall a participat la lansarea colectiei Hello Kitty din Forever 21 si a aratat foarte bine in tinutele in care a defilat.
Tu ce parere ai? Este timpul sa-i zicem "adio" lui Kim Kardashian?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu