sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Inna, asa cum n-ai vazut-o niciodata: plina de vanatai si cu buza sparta. Vezi care este motivul

Inna s-a alaturat unei cauze extrem de importante. Cantareata lupta, impreuna cu AcasaTV impotriva violentei domestice. Noul ei videoclip este foarte profund si emotionant si ilustreaza o relatie marcata de conflicte interminabile.
Inna, asa cum n-ai vazut-o niciodata: plina de vanatai si cu buza sparta. Vezi care este motivul
Inna s-a alaturat campaniei "Durerea nu este iubire" lansata de AcasaTV, al carei scop este adoptarea unei legi speciale care sa-i pedepeasca exemplar pe agresor.
Noua ei piesa si noul clip, "Endless", vorbeste tocmai de durerea pe care o simte o femeie atunci cand este intr-o relatie toxica si cat de important este sa mergi ma departe.
"Sunt prea multe femei in jurul nostru care sufera in fiecare zi si pentru care viata nu mai inseamna visuri, speranta, optimism si bucuria de a trai. Femeile care sunt victime ale violentei domestice trebuie sa stie ca nu sunt singure si ca prin campania “Bring The Sun In My Life”, imi propun alaturi de toti cei care au acceptat sa se implice sa aducem solutii pentru problemele lor, sa le raspundem la intrebari si sa gasim impreuna puterea de a privi cu incredere spre o noua zi. Sprijinul fiecaruia dintre noi conteaza! Your voice matters! No violence, no endless pain!", a declarat ea.
25 noiembrie este Ziua Internationala a luptei impotriva violentei domestice, prilej cu care Inna a ales sa lanseze si campania sociala “Bring The Sun In My Life”, prin  care isi propune sa le fie aproape tuturor femeilor care se confrunta cu aceasta problema. Site-ul dedicatwww.bringthesuninmylife.com este o platforma prin intermediul careia victimele violentei domestice pot fi consiliate de specialistii partenerilor campaniei din Romania si din Europa: Fundatia Sensiblu, Asociatia A.L.E.G. si WAVE pentru a gasi solutii pentru situatiile in care se afla si pentru a avea o viata normala, fara suferinta fizica si traume psihice. Campania se va extinde si in afara Europei, purtandu-se deja discutii cu ONG-uri din America de Nord si Sud.
Alaturi de Inna, mai multe femei din Romania s-au implicat in campania Bring the sun in my life si lupta impotriva violentei domestice: Amalia Enache, Mihaela Glavan, Kristina Dragomir, Medeea Marinescu, Cristina Bazavan, Oana Tache, Ioana Blaj.
Sustine si tu campania "Durerea nu este iubire" semnand petitia si fii cu ochii pe acasatv.ro, azi de la 16:30, pentru a vedea mesajul Innei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu