sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Miranda Kerr, o mamica responsabila. Nu-si scapa baietelul din ochi nici la sedintele foto


Mamica Miranda Kerr ne demonstreaza in fiecare zi ca este o mamica descurcareata si poate face orice! Chiar daca asta inseamna sa il tina in brate pe bebelusul ei Flynn in timp ce participa la o sedinta foto in New York, imbracata intr-o rochita scurta si subire.
Miranda Kerr a marturisit de multe ori in trecut faptul ca isi adora slujba pentru ca ii este permis sa il aiba mereu aproape pe fiul ei, Flynn. Dar oare bebelusul nu si-ar dori sa stea in casa, la caldura, in loc sa isi petreaca ziua in frigul din New York?
Desi afara era foarte frig, modelul Victoria’s Secret a participat la o sedinta foto imbracata sumar, intr-o rochie corai extrem de scurta si subtire. Tanara mamica de 28 de ani a avut insa grija sa il imbrace foarte gros pe micutul ei de 10 luni, pentru ca acesta sa nu raceasca.
Micutul Flynn este pregatit pentru inca o zi de filmare
alaturi de mamica lui, supermodelul Miranda Kerr
Miranda Kerr a pozat langa Rockefeller Center pentru catalogul David Jones de Primvara/Vara 2012. In pauze, vedeta s-a incaltat in cizme UGG si a purtat o geaca groasa.
Micutul Flynn a fost imbracat in pantaloni grosi, pulovaras gri si caciulita asortata, iar in picioare a purtat adidasi albastri.
 Miranda nu a parut foarte incantata de faptul ca trebuie sa indure
vremea rece din New York intr-o rochita scurta.
Miranda Kerr este imaginea David Jones din 2008, fapt care i-a dat ocazia sa se intoarca in Australia natala de cateva ori pe an ca ambasador al brandului.
In 2011, celebrul fotomodel a primit locul cel mai bun la Victoria’s Secret Fashion Show si a purtat sutienul Fantasy de 2.5 milioane de dolari, onoare pe care au avut-o in trecut doar Heidi Klum and Gisele Bundchen.
Moda este viata ei. Miranda colaboreaza de 3 ani cu brandul australian David Jones.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu