joi, 24 noiembrie 2011

Sebastian Rulli ii acorda Ceciliei Galliano 3000 de dolari pe luna si o vila scumpa, ca sa semneze actele de divort

Divortul dintre Sebastian Rulli si Cecilia Galliano mergea bine, pana cand se pare ca ea a inceput sa aiba tot felul de pretentii exagerate. Au aparut o serie de tensiuni cand ea a cerut o pensie alimentara foarte mare pentru fiul lor, Santiago, precum si o proprietate scumpa unde vrea sa locuiasca impreuna cu acesta.
Sebastian Rulli ii acorda Ceciliei Galliano 3000 de dolari pe luna si o vila scumpa, ca sa semneze actele de divort
Desi nu e de-acord cu cererile, Sebastian ar fi acceptat sa plateasca mai mult de trei mii de dolari lunar, si asta pentru ca se simte responsabil si pentru cresterea Valentinei, care nu e fiica sa biologica, ci doar a ei. Sebastian s-a atasat de ea si a consdierat-o ca pe propria fiica in perioada in care relatia sa cu Cecilia a functionat bine.

Cand i-a solicitat semnatura, se pare ca Cecilia Galliano a cerut in schimb o proprietate foarte scumpa. Aceste pretentii intarzie procesul de divort. El s-a oferit sa-i cumpere o casa ceva mai ieftina, dar argentinianca nici nu vrea sa auda.

Apropiatii actorului spun ca a acceptat totul doar ca sa treaca mai repede peste aceasta etapa din viata lui si pentru ca tine mult la Santiago si la Valentina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu