joi, 24 noiembrie 2011

E leita Brad Pitt! Uite fotografia care demonstreaza ce bine seamana Shiloh cu tatal ei

Stiind ca ii are drept parinti pe doi dintre cei mai frumosi oameni ai planetei, Angelina Jolie si Brad Pitt, nu ne-am fi gandit vreodata ca micuta Shiloh Pitt ar duce lipsa la capitolul “frumusete”.
De la mamica Angelina Jolie a primit buzele groase si zambetul. Dar daca ne uitam la Shiloh cu atentie si comparam imaginea ei cu fotografia din copilarie a celebrului tatic Brad Pitt, ne dam seama ca micuta de 5 ani seamana izbitor cu tatal ei.
Ti se pare ca seamana? Brad Pitt pare a fi micuta Shiloh in aceasta fotografie din 1978
Si daca asemanarea nu era de ajuns, fotografia lui Brad Pitt din copilarie ne da cateva indicii referitoare la cum va arata Shiloh peste cativa ani. Imaginea face parte dintr-un album al Scolii generale Cherokee din Springfield, Missouri si infatiseaza un Brad angelic, cu o tunsoare frantuzeasca.
Ca o ironie, micuta Shiloh prefera hainele masculine si adora sa se imbrace in pantaloni si tricouri polo in defavoarea rochitelor inflorate si a bentitelor cu funda. In acelasi timp, Brad a cautat in toata cariera lui sa fuga de rolurile “dictate” de parul sau balai si ochii de un albastru patrunzator.
Familia Jolie-Pitt la plimbare. Shiloh merge alaturi de tatal sau in unul dintre orasele preferate, New Orleans
Desi multi s-au indoit de mariajul celor doi actori, acestia continua sa demonstreze ca relatia lor este solida si de durata. Intr-un interviu oferit revistei “Parade”, Brad a facut o marturisire care pune capat speculatiilor.
Unul dintre cele mai destepte lucruri pe care le-am facut vreodata a fost sa le-o ofer mama copiilor mei pe Angie. Este o mama minunata. Sunt foarte fericit sa o am alaturi“, a spus celebrul blond de la Hollywood.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu