duminică, 13 noiembrie 2011

Surorile Dakota si Elle Fanning, impreuna pe coperta revistei W. Iti vine sa crezi ca sunt inca minore?

Surorile Dakota si Ellea Fanning au aparut intr-un pictorial si pe coperta revistei W, editia din decembrie 2011. Fetele au da si un interviu unde au vorbit si despre relatia dintre ele si despre experientele cinematografice.
Surorile Dakota si Elle Fanning, impreuna pe coperta revistei W. Iti vine sa crezi ca sunt inca minore? - FOTO
Dakota pleaca la facultate in curand, iar Elle a marturisit ca nu e foarte fericita ca ramane singura.

"Dakota e draguta ca sora mai mare, dar ne mai certam si noi din cand in cand. Acum ca pleaca la facultate, si-a strans toate lucrurile. M-am dus la ea in camera, in casa noastra din California si dulapurile erau goale. N-o sa ma mai pot duce "sa fur" haine de la ea. E ca atunci cand pleaca la filmari, dar acum nu se mai intoarce", a spus ea.

Refertor la primul sa rol, acela din "Benjamin Button", unde o interpreta pe iubita acestuia in copilarie, Elle spune ca a fost ca o joaca, intrucat avea doar 9 ani si asa a si perceput totul.

"Trebuia sa port o peruca roscata, cu parul lung, ca asa avea parul personajul interpretat de Cate Blanchett. Cand regizorul zicea ca trebuie sa o luam de la capat, o faceam foarte usor. Mi se parea doar o joaca, aveam numai 9 ani", a marturisit Elle.

Cat despre facultate, Dakota, in varsta de 17 ani acum, spune ca nu va avea colegi de camera. "Mama va locui cu mine o vreme ca sa ma invete cum sa-mi spal lucrurile si chestiuni de genul asta", a declarat ea.

In sesiunea foto, cele doua surori apar in tinute pretioase si au si cateva poze alb-negru. Ai zice ca sunt adolescente, la cum arata machiate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu