joi, 17 noiembrie 2011

Justin Bieber si Selena Gomez, mai indragostiti ca niciodata

Cantaretul Justin Bieber a declarat relatia sa cu actrita si cantareata Selena Gomez nu a fost afectata de afirmatiile femeii care pretinde ca are un copil cu el.
Justin Bieber si Selena Gomez, mai indragostiti ca niciodata
Vedeta pop, in varsta de 17 ani, a fost, recent, in centrul unui scandal, dupa ce Mariah Yeater, o tanara de 20 de ani,  a deschis un proces in care a declarat ca Justin Bieber este tatal copilului ei de patru luni.

Ea i-a cerut cantaretului  sa isi faca chiar si un test de paternitate, povestind cum a povestit cum Justin a trecut de la un ton „dragut si expansiv”, la o atitudine agresiva, anul trecut, intr-o toaleta din culisele unei sali de spectacol unde femeia afirma ca s-ar fi intamplat totul.

Selena este minunat asi, ca si mine, pur si simplu ignora unele lucruri. S-a obisnuit si cu lucrurile urate care s-au scris despre ea pe Twitter la inceputul relatiei noastre si de atunci a invatat sa ignore prostiile care se scriu despre noi”, a declarat Bieber.

Justin a mai spus ca Selena a fost nevoita sa se obisnuiasca si cu partea urata a celebritatii.

Atat eu, cat si Selena, am fost nevoiti sa ne obisnuim cu astfel de lucruri, este o latura a industriei. Nu e corect ca trebuie sa ne obisnuim cu asta, dar e unul dintre acele lucruri pe care trebuie sa le accepti. Am invatat amandoi sa ignoram prostiile care apar. Nu mai vreau sa le dau nicio atentie acestor oameni”, a mai spus el.

Atat Selena, cat si familia si prietenii lui Bieber, l-au sustinut pe cantaret in aceste momente tensionate din viata lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu