sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Angelina Jolie si cei cinci iubiti secreti

Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase din lume si, cum era de asteptat, s-a bucurat pana l-a intalnit pe actualul ei sot, Brad Pitt, de aventuri cu cei mai atragatori barbati de la Hollywood.
Ceea ce pana acum a fost un secret foarte bine pastrat este faptul ca Angelina s-a iubit cu colegii ei de breasla, printre care se numara irezistibilii Colin Farrell si Leonardo DiCaprio.
Aceasta dezvaluire socanta a fost facuta de Andrew Morton, cel care a realizat o biografie neautorizata a actritei.
Pe lista celor care au fost atrasi de farmecele lui Jolie sunt mentionati si Timothy Hutton (49 de ani), David Duchovny (49 de ani) si Ralph Fiennes (47 de ani).
Intre Hutton si Duchovny, se pare ca a fost si o adevarata lupta in 1997, pe platourile de filmare de la pelicula "Playing God", pentru a capta atentia frumoasei Angelina Jolie. Cel care a avut castig de cauza a fost Timothy, de dragul caruia actuala sotie a lui Brad Pitt a invatat sa cante la tobe.

Leonardo DiCaprio
In ceea ce-l priveste pe DiCaprio, Jolie le-a povestit prietenilor ca au facut dus impreuna, dar ca sexul a fost "cam subtire".
In cazul lui Colin Farrell, acesta ar fi cazut in mrejele Angelinei in timpul filmarilor la pelicula despre Alexandru cel Mare, din 2005. Actrita i-ar fi dat atentie o vreme, apoi entuziasmul i-a scazut brusc.
Pe Ralph Fiennes, Jolie l-a cunoscut in timpul filmarilor pentru "Beyond Borders". Cei doi s-ar fi intalnit de cateva ori in secret cu diva la Londra.
David Duchovny
Ralph Fiennes
Colin Farrell
Timothy Hutton




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu