vineri, 21 ianuarie 2011

Edith Gonzalez, asa cum nu ati vazut-o nicodata... cu mustata

Actrita Edith Gonzalez si fiica ei Constanza au participat la campania publicitara Got Milk? care promoveaza consumul de lapte. Reclama este deja difuzata in Statele Unite din 11 ianuarie.
Gonzales a marturisit ca a fost incantata sa isi "aplice" o mustata de lapte si ca ea crede in principiile acestei campanii pe care ea, ca mama, le aplica.

"De exemplu, cand ii pregatesc pranzul Constanzei mereu adaug si o sticluta cu lapte cu ciocolata, care e ca un destert, dar asa ma asigur ca bea cel putin doua pahare de lapte pe yi, cantitatea recomandata pentru varsta ei", a spus actrita.

In timpul sedintei foto, Edith Gonzales si fiica sa au dovedit ca au o relatie foarte apropiata si se dintreaza bine impreuna.

Pe de alta parte, vedeta a tinut sa ii asigure pe toti fanii ei si nu numai de importanta laptelui intr-o dieta echilibrata si mai ales pentru cea a copiilor.

Printre celelalte vedete care si-au "aplicat" mustata de lapte pentru a promova consumul acestui aliment se numara Bárbara Mori si fiul sau, Paulina Rubio si Susana Dosamantes, precum si  designerul Carolina Herrera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu