sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Angelina si Brad, la un pas sa ajunga in inchisoare pentru ca s-au drogat

Sirul dezvaluirilor socante din viata cuplului Brad-Angelina continua sa apara si sa uimeasca intreaga lume.
Dupa ce a scris in volumul "Brad Pitt & Angelina Jolie: The True Story" ca Angelina Jolie s-a iubit cu rockerul Mick Jagger, biografa Jenny Paul povesteste un nou capitol picant din viata cuplului.
Prietenii apropiati ai vedetelor i-au marturisit lui Jenny ca, in urma cu aproximativ cinci ani, Brad si Angelina au avut mari probleme cu legea. Motivul? In timpul unei calatorii in Kenya, celebrul cuplu a fost doar la un pas sa intre in inchisoare pentru ca s-ar fi drogat in hotelul in care erau cazati.
Cei doi au fost parati de un vecin de palier care nu mai suporta mirosul substantelor cu care frumosii actori se drogau. Politia a venit imediat la fata locului si s-a deschis o ancheta.
Cum era de asteptat, autoritatile au anuntat ca nu s-au gasit droguri in camera, dar nu este sigur daca Brad si Angelina chiar nu se drogau sau au mituit politistii.
In urma cu cateva luni, Angelina Jolie l-a amenintat pe sotul ei ca il paraseste daca se mai drogheaza, asta dupa ce se aflase ca Brad Pitt se drogase la un moment dat impreuna cu Quentin Tarantino.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu