miercuri, 26 ianuarie 2011

Sexy si elegant: un umar dezgolit! FOTO

In moda, revin ciclic tendinte lansate in anii trecuti, astfel incat nu mai mira pe nimeni ca pe covorul rosu sau la alte evenimente mondene s-au inmultit tinutele in care celebritatile apar cu un umar dezgolit, model prezent si la bluze sau la costume de baie.

Iata cateva celebritati care adopta imediat tendintele din moda si isi pun in valoare frumusetea si prin alegerea inteligenta a outfit-urilor dedicate evenimentelor speciale:

Anna Hathaway stie cum sa arate sexy, tanara si 100% la moda.

Blake Lively, trend setter, adopta mereu tinute memorabile la iesirile ei in public, iar rochia minii albastra ii pune perfect in evident trupul fara cusur.

Fergie nu pare foarte avantajata de rochia mini lucioasa, degrade de la auriu la negru, care o arata de parca ar avea un gat prea scurt, mai ales ca umarul dezgolit ii este… acoperit de plete.

Kim Kardasian adopta tinute sexy si elegante, insa volanul supradimensionat de pe umarul acoperit parca o fac un pic masiva.

Lo Bosworth, care-si interpreteaza propriul rol in serialul “The Hills”, pare un pic mai matura decat varsta reala, 24 de aniani, in rochia aurie cu o maneca trei sferturi.

Megan Fox arata impecabil in rochia ei eleganta, care-I confera un look rafinat.

Mila Kunis a aparut recent la cea de-a 68-a gala de decernare a Globurilor de aur cu o rochie verde, culoare in perfecta armonie cu pielea ei. La acelasi eveniment, si Angelina Jolie a imbracat o rochie verde insa Milei Kunis i se potrivea mai bine culoarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu