duminică, 30 ianuarie 2011

Miley Cyrus - Vedeta cu cea mai nepotrivita influenta asupra tinerilor - GALERIE FOTO

Chiar daca Miley Cyrus a fost votata a doua oara consecutiv drept "Celebritatea cu cea mai proasta influenta", cu toate ca nu a fost arestata, nu a ajuns la dezintoxicare sau nu a devenit mama adolescenta anul trecut.
Pe site-ul JSYK.com (Just So You Know) al AOL a fost postat un sondaj pe aceasta tema. Vedeta de numai 18 ani a fost votata de 58% din aproape 100.000 de persoane cu varste cuprinse intre 9-15 ani.

Acesta este al doilea an consecutiv in care Miley reuseste performanta asta. In 2009, pop star-ul s-a clasat tot pe locul I la acelasi sondaj, reusind sa-i surclaseze pe Britney Spears si Kanye West, care s-au clasat pe locurile II, respectiv III.

Anul acesta Cyrus s-a “luptat” cu Lindsay Lohan, “Teen Mom” Amber Portwood, Demi Lovato, cu rapper-ul Kanye West si cu starul “Gossip Girl”, Chace Crawford

La cateva saptamani dupa ce a fost surprinsa in luna decembrie intr-o filmare fumand salvie, Miley a fost fotografiata in timp ce isi ridica tricoul pana aproape de sani intr-o serie de poze scandaloase facute intr-un club de homosexuali.

Argumentele in defavoarea artistei nu se opresc aici! Stilul sau de imbracaminte a starnit controverse in 2010, cand a ales sa poarte in cateva concerte outfit-uri alcatuite din lenjerie. La fel s-a intamplat in clipul melodiei “Who Owns My Heart?”, unde sta intinsa pe pat imbracata sumar. Acest aspect a atras atentia Consiliului Parintilor in ceea ce priveste televiziunea (Parents Television Council).

Toate aceste lucruri s-au adaugat ispravilor din 2009. Atunci Miley s-a intalnit cu un model in varsta de 20 de ani, a aparut intr-un instantaneu informal criticat ca fiind batjocoritor la adresa asiaticilor, in care artista isi lungea pleoapele precum cei din Asia si a fost acuzata ca a efectuat un dans in poala la o ceremonie de premii pentru adolescenti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu