sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Brad Pitt si Megan Fox, in fruntea clasamentului despre sex

Un studiu recent arata ca in Marea Britanie cuplurile ar accepta ca partenerii lor sa intretina relatii sexuale cu Brad Pitt sau cu Megan Fox fara a considera acest lucru ca fiind un act de infidelitate.
Brad si Megan sunt fruntasii unei liste cu vedete cu care oamenii si-ar lasa partenerii sa intretina relatii sexuale fara a fi deranjati catusi de putin de acest lucru.
Alaturi de Brad Pitt, in "lista" la care femeile au dezlegare se afla si Johnny Depp, starul din filmul "300", Gerard Butler, jucatorul de fotbal David Beckham si cel mai sexy vampir al momentului, Robert Pattison.
Nici barbatii nu au gusturi mai rele cand vine vorba de "o partida" cu o vedeta de la Hollywood. Pe langa premianta Megan Fox, in primele 5 pozitii ale clasamentului le putem gasi pe doua dintre iubitele lui Brad Pitt, Jennifer Aniston si Angelina Jolie cat si pe Jessica Alba si Beyonce Knowles.
Mark Pearson, Managing Director al Groupola.com, site-ul care a organizat acest sondaj pe un esantion de 1.198 de cupluri, a declarat: "Cred ca ideea de a avea o 'lista' intr-o relatie este un lucru bun, atata timp cat totul este pus sub forma de gluma si partenerii nu ajung sa-si raneasca sentimentele."
"Cu toate acestea, ma intreb daca vreunul dintre respondenti ar lua aceasta 'lista' in considerare. Chiar si daca ar fi pusi in fata situatiei de a bifa un personaj din lista, cei mai multi s-ar rusina si ar da inapoi."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu