vineri, 21 ianuarie 2011

Cele mai indragite cupluri formate in 2010 – SUPER GALERIE FOTO

Lumea celebritatilor a fost zguduita de multe despartiri neasteptate in 2010, dar s-au format in acelasi timp si multe perechi. Iata care dintre vedetele care fac parte din cupluri proaspat formate si par sa aiba toate sansele de a ramane impreuna si in 2011.

Halle Berry si Olivier MartinezDupa ce Halle Berry s-a despartit de Gabriel Aubry, tatal fetitei ei, Nahla, fanii au fost fericiti sa afle ca noua achizitie a uneia dintre cele mai sexy mulatre din showbiz e un sex-simbol consacrat, anume Olivier Martinez. E drept ca el a dat dovada de lipsa de stabilitate in relatiile din trecut, dupa ce a parasit-o de doua ori pe Kylie Minogue, insa speram ca noul cuplu va fi unul de durata.

Kate Hudson si Matt Bellamy
Kate Hydson, fiica actritei Goldie Hawn si Matt Bellamy, component al formatiei Muse, formeaza un cuplu din mai. Matt se intelege foarte bine cu Ryder, fiul lui Kate din casnicia cu alt rocker, dar si cu Goldie Hawn, care i-ar putea deveni soacra in curand.

Audrina Patridge si Corey Bohan
Audrina Patridge pare sa aiba o incliantie spre baieti rai, iar anul asta l-a ales pe Corey Bohan de la BMX. E drept ca au avut parte de mici ciondaneli in ultimele luni, dar rezista inca impreuna si par fericiti astfel.

Joe Jonas si Ashley Greene
Joe si Ashley fac parte din lista de preferati ai adolescentilor, insa din aceeasi lista face parte si Demi Lovato, fosta iubita a lui Joe. Cand ce-i doi au aparut impreuna, multi fani i-au incurajat, dar au fost si voci care i-au luat apararea lui Demi, care pare sa sufere inca dupa despartirea brusca de Joe. Despre el s-a spus ca a frant multe inimi si ca e cam instabil sentimental de cand s-a despartit de Camilla Belle, insa e posibil ca tacticile de cucerire folosite de Ashley sa-l tina mai mult timp langa ea. Starul din “Twilight” s-a laudat ca il respinge tocmai ca sa-l atraga si se pare ca functioneaza.

Paris Hilton si Cy Waits
Paris s-a despartiti de Doug Reinhardt la inceputul lui 2010 si in august a aparut la bratul unui alt petrecaret cunoscut din Las Vegas, Cy Waits. Au trecut si prin momente dificile, dar par potriviti impreuna si se pare ca rezista la proba timpului, desi el o insoteste rareori la evenimentele mondene. Conform declaratiilor ei de pe Twitter, prefera sa stea acasa si sa leneveasca alaturi de el pe canapea, uitandu-se la filme.

Ryan Seacrest si Julianne Hough
Au marturisit cu greu ca sunt impreuna, dar au anuntat asta in mod publoc in noiembrie, dupa ce s-au fact multe speculatii. Ea a marturisit ca sunt impreuna in cadrul unui interviu, unde a dat si detalii intime: se pare ca Ryan e un romantic sii i i lasa mereu flori sau mici surprize la vedere, chiar cand nu e acasa.

Reese Witherspoon si Jim Toth
Au fost vazuti impreuna pentru prima oara in februarie. N-au vorbit niciodata deschis despre relatia lor... pana recent, cand si-au anuntat direct logodna. Jim se intelege foarte bine cu copiii ei, proveniti din casatoria cu Ryan Philipe.

Avril Lavigne si Brody Jenner
Nu au delcarat niciodata ca ar forma un cuplu, dar apar adesea impreuna si si-au facut de amai multe ori tatuaje pereche. Deci... e clar ca sunt mai mult decat prieteni!

Cristiano Ronaldo si Irina Shayk
Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo si modelul Irina Shayk au aparut oficial impreuna in mai. Formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri celebre din lume.

Jessica Simpson si Eric Johnson
Jessica Simpson l-a cunoscut pe fostul fotbalist Eric Johnson chiar in acest an si s-au logodit la scurt timp dupa aceea. Au inceput intalnirile in mai, iar noiembrie a fost ceruta de nevasta. Asta s-a intamplat chiar dupa ce Nick Lachey , fostul sot al Jessicai, si-a anunat logodna cu Vanessa Minnillo.

Taylor Swift si Jake Gyllenhaal
Unii au speculat faptul ca cei doi se intalnesc de ceva vreme si au spus ca au avut chiar multe weekenduri romantice petrecute impreuna. Un lucru e clar: formeaza un cuplu foarte invidiat.

Lauren Graham si Peter Krause
Lauren e cunoscuta in primul rand pentru rolul lorelai din « Fetele Gilmore », iar el cunoscut tot pentr rolul principal dintr-un serial. Joaca impreuna in “Parenthood”, unde sutn ftate si sora, dar asta nu i-a impeidicat sa devina un cuplu. Unul chiar foarte reusit!

Kirsten Dunst si Jason Boesel

Kirsten si Jason Boesel, basistul trupei Rilo Kiley, se intalnesc inca din februarie si formeaza un cuplu dragut. Apropiatii spun ca sunt chiar foarte romantici.

Jason Statham si Rosie Huntington-Whiteley
El e actor si joaca mai ales in filme de actiune, ea e super-model si o inlocuieste pe Megan Fox in “Transformers”. Au devenit un cuplu din aprilie, cand au participat impreuna la un eveniment.

Jason Sudeikis si January Jones
January Jones e cunoscuta mai ale spentru rolul ei din serialul « Mad Man ». El este tot actor si a aparut impreuna cu ea la diverse evenmente, desi nici-unul nu a confirmat oficial relatia.

Denise Richards si Nikki Sixx
Au inceput sa se intalneasca in decembrie si au de gand sa ‘ia lucrurile incet’. Ea a confirmat faptul ca s-au intalnit de cateva ori si ca vrea sa fie sigura ca de data asta nu greseste in alegerea partenerului.

Jennifer Love Hewitt si Alex Beh
Dupa ce s-a despartiti de Jamie Keneddy, Jennifer si-a gasit alt partener dragut: pe Alex Beh, care e regizor, actor si se pare si un excelent bucatar. Cei doi formeaza un cuplu din iunie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu