duminică, 23 ianuarie 2011

Shakira s-a despartit de Antonio de la Rua, dupa 11 ani de relatie - FOTO

Shakira a marturisit pe site-ul ei ca s-a despartit de Antonio de la Rua, dupa 11 ani de relatie. Mai mult, cantareata sustine ca despartirea a avut loc pe cale amiabila, inca din luna august a anului trecut.
Cei doi au ramas apropaiti, dar nu mai formeaza un cuplu. “Din august 2010 am luat o decizie mutuala sa facem o pauza in relatia de cuplu. De atunci am continuat sa lucram impreuna, am ramas foarte apropiati si am reusit sa pastram detaliile intime doar pentru noi”, a declarat Shakira.

Consideram aceasta perioada de separare temporara, ca urmare a maturziarii fiecaruia dintre noi. Vom continua parteneriatul in afacerea noastra si pe plan profesional. Prietenia noastra ramane la fel de pretioasa si ne intelegem in continuare foarte bine. Sunt sentimente care nu pot fi distruse sau zdruncinate”, a adaugat cantareata in varsta de 33 de ani.

Un apropiat al celor doi a declarat ca nu e deloc un lucru neobisnuit si ca nu s-ar mira daca la un moment dat Shakira si Alejandro ar fi din nou un cuplu de indragostiti.

Nu e mare drama, se intampla adesea ca dupa o relatie lunga doi parteneri sa realizeze ca sunt de fapt mai mult prieteni decat iubiti. E trist, dar nu se stie niciodata, e posibil ca sentimentele sa revina si sa nu fie nevoie decat de o pauza”, a declarat acesta.

In 2009, Shakira delcara ca se simte pregatita deja sa aiba copii impreuna cu Antonio. Trecerea timpului i-a determinat pe amandoi, se pare, sa se razgandeasca.
Tu ce crezi? Se vor impaca sau raman doar prieteni?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu