miercuri, 26 ianuarie 2011

A furat 890.000 de dolari ca sa isi poata cumpara genti si pantofi de lux!

Duvelle Jeffrey, de 31 de ani, mama a doi copii, a furat 891.000 de dolari de la un grup de companii, provocand falimentul uneia dintre firme, pentru a-si putea cumpara genti de lux, pantofi si vacante in strainatate.

Politia a gasit in casa femeii cutii imense continand mai mult de 100 de articole de lux, printre care genti de la Hermes, Louis Vuitton, Gucci si Balenciaga, bijuterii Chanel. O singura geanta semnata Hermes a fost evaluata la 49.000 de dolari, noteaza news.com.au.

Odata pornita pe acest drum, nu m-am mai putut opri”, le-a marturisit Jeffrey politistilor.

Femeia le-a dat bani parintilor, surorilor si prietenilor pentru a-si face vacante de lux peste ocean. Duvelle avea un salariu de 3000 de dolari pe saptamana si lucra ca agent responsabil de tranzactiile financiare la Comunicom Group, o companie australiana de vanzari si marketing. Desi salariul sau era mai mult decat suficient pentru a-i asigura un trai bun ei si familiei sale, nu si-a putut tine in frau obsesia pentru produsele de lux si a ajuns sa comita ilegalitati dupa ilegalitati. Una dintre companii, PowerHouse International, a pierdut 204.000 dolari, in urma fraudei comise de Jeffrey, si a dat faliment.

Judecatorii au aflat ca Duvelle Jeffrey era responsabila de toti banii care intrau si ieseau din respectivele companii, inclusiv de banii din contracte, salarii si comisioane. Ea lucra intr-un birou in Hawthorn, Australia, unde nu era aproape deloc supravegheata, si a declarat ca s-a simtit usurata atunci cand a fost prinsa. Produsele de lux gasite in casa ei au fost evaluate la 150-200.000 de dolari.

Jeffrey are doi copii, de 4 ani si de 1 an. A pledat “vinovat” la toate cele sapte capete de acuzare de furt si a fost nevoita sa-si vanda casa pentru a-si achita datoria, iar acum locuieste cu chirie intr-un orasel mic, Point Cook. Procesul ei este in desfasurare, iar Duvelle Jeffrey risca sa fie deportata in Singapore, tara ei natala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu