duminică, 23 ianuarie 2011

Soţia lui John Travolta a păstrat tăcerea în timpul naşterii, din cauza cultului scientologic

Kelly Preston, soţia actorului american John Travolta, care a născut în noiembrie 2010 un băieţel, a declarat că a păstrat tăcerea în timpul naşterii, pentru a respecta o tradiţie a cultului scientologic.
Kelly Preston a fost de acord să nască bebeluşul în tăcere deplină.


"Dacă simţi nevoia să te tânguieşti, să plângi, bineînţeles că se poate, este normal. Dar este vorba de a aduce copiii pe lume în cel mai liniştitor şi blând mod cu putinţă", a spus Preston.
În ceea ce priveşte scientologia, Preston a declarat: "L. Ron Hubbard (fondatorul scientologiei, n.r.) a descoperit că singura sursă a anomaliilor, a bolilor psihosomatice, a stresului, fricii, grijilor este compartimentul reactiv al minţii, şi acea parte poate fi afectată mai târziu de cuvintele şi comenzile (auzite în timpul naşterii, n.r.). Sunt binecuvântată, copiii mei au fost mereu minunaţi, foarte calmi, foarte liniştiţi, fericiţi şi sunt ferm convinsă că acest lucru s-a datorat lucrului ăsta (scientologiei, n.r.)".
Preston a declarat că ea şi soţul său, John Travolta, privesc naşterea lui Benjamin ca pe un "miracol", după ce, în 2009, cuplul a pierdut un fiu.
"Benjamin a adus în casa noastră un spirit nou şi un scop. Ne-a adus un nou început", a spus şi John Travolta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu