vineri, 21 ianuarie 2011

Cele mai interesante ipostaze in care paparazzi au surprins vedetele in 2010 – GALERIE FOTO

Vedetele sunt in permanenta  sub vizorul  paparazzilor si de multe ori acestia le surprind in ipostaze inedite si nostime in acelasi timp.
Dragostea dintre Shakira si prietenul ei Antonio De La Rua, a deventit si mai puternica dupa aproape un deceniu. Acest lucru a fost surprins si de fotografi,  vara aceasta in Barcelona.

Eduardo Santamarina si Mayrin Villanueva au o familie numeroasa si invidiata de foarte multa lume, pentru ca armonia pare la ea acasa.

Elizabeth Gutierrez isi apara partenerul, pe William Levy la bine si la rau. Actorul a fost implicat intr-un scandal sexual si atunci s-a bucurat mai mult decat oricand de suport din partea lui Elizabeth. 

Kate Del Castillo
si sotul ei, Aron Diaz par in permanenta in luna de miere. Paparazzi i-au urmarit intr-un restaurant din  Beverly Hills unde sarbatoreau ziua de nastere a unui prieten.

Angelina Jolie si Vivienne s-au bucurat de prima zapada din Paris sub obiectivul aparatului de fotografiat.

Jennifer Lopez si cei doi gemeni, Max si Emme au fost surprinsi la o plimbare prin Miami.

Penelope Cruz insarcinata intr-o luna avansata a iesit pe strazile din Londra.

Paulina Rubio a fost surprinsa si ea insarcinata la plaja in Miami, intr-un costum de baie minuscul.

Cu un aspect foarte natural, Penelope Cruz a iesit la cumparaturi impreuna cu mama sa, Encarna Sanchez intr-o zona comerciala din Madrid.

Inainte de a parasi hotelul din San Juan, Jennifer Lopez si-a dat seama ca arata un pic mai mult decat si-ar fi dorit prin decolteul rochiei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu