marți, 18 ianuarie 2011

Scandalul Cruduţa de la Strehaia continuă: Bianca intră pe fir!

Scandalul Cruduţa de la Strehaia continuă: Bianca intră pe fir!

Cu doar câteva zile în urmă, Cruduţa bocea la televizor şi se dădea virgină. Dar lacrimile nu i-au spălat nici ruşinea şi nici scandalul.
Ba din contră, numele unui nou personaj a fost pus în relaţie cu scandalul monstru a cărei protagonistă este “matinala” Daniela Crudu şi nenea “sponsorul” Leo de la Strehaia.
Iar intrusul e de-a casei cu ştate vechi într-ale circului: Bianca Drăguşanu!
Dar ce legătură are asistenta păcătoasă cu toată povestea?
Să reluăm firul evenimentelor. Daniela a primit bani de la Leo de la Strehaia, promiţând omului că va petrece o noapte cu el. Din spusele acestuia reiese că i-a dat fetei 10.000 de euro şi că odată tranzacţia încheiată nu a mai dat de ea. Se pare că la negocieri Cruduţa a avut un ajutor care să gândească în locul ei (evident, dăăh!) şi să obţină condiţii avantajoase pentru ea. Conform CANCAN, acest ajutor a fost Bianca Drăguşanu care a jucat rolul negociatoarei între Daniela şi Leo. Tabloidul are şi dovada video.
O fi mirosit Biencuţa că treaba asta se va lăsa cu scandal şi s-a băgat şi ea, ca şnurul de tanga în fund…
Negocierile au fost dure, şi din spusele lui Leo reiese că Bianca ar fi făcut o ofertă de nerefuzat pe sistemul 2 în 1: Dai 100.000 de euro şi ne ai pe amândouă la pachet!!
Că o fi aşa, că o fi altfel, cert este că multe picanterii vor mai ieşi la iveală.
Şi încă ceva, toată lumea o bârfeşte pe Daniela că e… ştiţi voi ce, dar nimeni nu zice nimic de Leo. Păi cum să dai, frate, 10.000 de euro pentru o noapte toridă şi să mai şi iei ţeapă de la o “prostuţă”?
Cum se numesc ăştia?
Bonus:  Crudu de la Strehaia, din ciclul: “Nu ne deranjeaza ca asistenta noastra e c****, ne deranjeaza ca s-a aflat ca e c****!” by Mihai Bendeac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu