joi, 15 septembrie 2011

Antonia in copilarie vs fetita ei, Maya: ti se pare ca seamana?

Antonia era la fel de frumoasa in copilarie ca si in prezent. Cantareata si-a postat pe Facebook o poza din copilarie, iar asemanarea cu fiica ei, Maya, este izbitoare.
Antonia in copilarie vs fetita ei, Maya: ti se pare ca seamana?
Fetita Antoniei, Maya, este la fel de frumoasa ca si mamica ei. Chiar daca este mai tot timpul plecata, avand concerte in intreaga Europa, Antonia reuseste sa isi faca timp si pentru micuta Maya. Sentimentul de a fi mamica a fost ceva uluitor pentru Antonia.
"Nu pot sa explic senzatia de a deveni mama, e ceva ce trebuie trait si este ceva foarte frumos. Pe mine m-a maturizat, sunt mai calma acum, am mai multa rabdare. Ziua decurge normal: ma trezesc, o schimb, o spal, o plimb, dupa aceea mancam, ne jucam si ne culcam. E cam aceeasi chestie in fiecare zi", spunea mai demult Antonia la Happy Hour.
Cantareata va avea grija ca fiica ei sa invete inca de mica limbi straine, ca sa se descurce la maturitate. "Vreau ca Maya sa invete engleza de mica, pe langa romana si italiana, pentru ca o va ajuta mult cand va creste."
Antonia a dezvaluit ca isi mai  mai doreste un copil, insa peste cativa ani. Nu isi face griji in privinta siluetei: dupa nastere si-a revenit imediat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu