joi, 15 septembrie 2011

Presedintele asociatiei de presa care o va incorona a declarat ca va fi onorat sa faca asta. "Va fi o onoare, intrucat e o femeie atat de talentata si muncitoare, care a fost capabila sa mearga mai departe de una singura, impulsionata fiind de marea dragoste pe care le-o poarta copiilor ei. Fara indoiala ca le-a servit drept model si inspiratie multor femei", a spus acesta. Evenimentul va avea loc la John F. Kennedy Center for the Performing Arts din Washington.

Publicul e obisnuit sa o vada pe Ninel Conde drept o adevarata "bomboana asasina", cum ii place sa i se spuna: cu un corp absolut superb, care nu ii dezvaluie deloc varsta si care te indeamna sa-i treci cu vederea unele gafe. Apare des in reviste si in emsiuni televizate si se straduieste sa afiseze un look extrem de sexy. Si totusi... se pare ca recent a fost fotografiata in ipostaze care o arata cu o silueta mult mai slaba decat o cunoastem cu totii.
Ninel Conde, anorexica? GALERIE FOTO
De indata ce au aparut fotografiile respective  au aparut si speculatiile cum ca vedeta s-ar confrunta cu o boala grea, care afecteaza multe femei din show-bizz: anorexia.

E drept ca trece printr-o perioada stresanta si obositoare: are de promovat noul album si se pregateste pentru un rol dificil, acela al cuceritoarei protagoniste din cabaretul "Aventurera".

Oare se confrunta cu anorexia sau a exagerat cu repetitiile pentru "Aventurera" in ultima vreme?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu