marți, 13 septembrie 2011

Secretul siluetei Roxanei Ionescu a fost dezvaluit! Afla ce mananca si ce sporturi face ca sa se mentina supla!

Dupa o lupta mai lunga cu kilogramele in plus, Roxana Ionescu a ajuns in sfarsit la greutatea ideala. Acum se straduieste sa si-o mentina. Antrenoarea ei personala, Cori Gramescu, a dezvaluit care sunt metodele prin care Roxana reuseste sa aiba un corp perfect.  
Secretul siluetei Roxanei Ionescu a fost dezvaluit!  Afla ce mananca si ce sporturi face ca sa se mentina supla!
Antrenoarea de fitness  a ajutat-o pe Roxana sa slabeasca intr-un mod sanatos, fara a se infometa sau a renunta la stilul alimentar traditional, preferat de vedeta.

Roxana Ionescu se numara printre primele vedete care au incercat si  Ultimate Pilates, cea mai noua tehnica de antrenament inventata de Cori Gramescu.

 „Roxana a facut mult aerobic, de la  Ultimate Pilates si BodyWorship pana la ore de  Step Aerobic si TaeBo. Dieta ei este una echilibrata. Mananca multe legume si cantitati moderate de carne slaba, lactate cu un continut moderat de grasime si fructe.  Este o persoana foarte muncitoare si ambitioasa, care si-a transformat foarte frumos corpul si, lucru pe care nu multa lume il stie, gateste foarte bine.

Ea a reusit sa adapteze dieta ei la stiulul traditional de gatit, cu multe ciorbe si supe, mancare gatita in casa si adaptari ale retetelor traditionale intr-un stil mai sanatos si mai apropiat principiilor de dieta”, declara Cori Gramescu.
 

2 comentarii: